Adreça: Travessera de Gràcia 15, Entl 2ª – Barcelona / Correu: info@fb-solutions.es   / Telèfon: 93 467 21 59

Family Business Solutions Consultoría de Empresa Familiar

Llibre infantil

El primer llibre per nens d’empresa familiar

El secret de l’acadèmia de motxilles voladores

Des de Family Business Solutions hem publicat el primer llibre d’empresa familiar per nens de 8 a 12 anys, sota el títol El secret de l’acadèmia de motxilles voladores. Els autors, Ricard Agustín i Judit Sellart, expliquen la història de l’empresa familiar VOL, en la qual la Laura i el Dani, membres de la tercera generació de la família empresària i futurs hereus de l’empresa, hauran de viure durant uns mesos.

El llibre neix de la voluntat d’acostar aquest tipus de companyies als més petits i despertar així el seu interès i curiositat pel negoci de la família.

Està demostrat que és en la franja dels 8 als 12 anys quan els nens es comencen a plantejar la seva possible implicació futura a l’empresa de la seva família. Esperem que amb la lectura adquireixin més eines per poder prendre aquesta decisió i escollir si volen dedicar-se de més grans al negoci familiar», explica Ricard Agustín, coautor del llibre i fundador de la consultora Family Business Solutions.

La sinopsis de la novel·la és la següent: «La Laura i el Dani han de sacrificar unes vacances d’estiu per formar-se i aprendre a conduir les motxilles voladores que fabrica l’empresa de la seva família. A l’acadèmia de motxilles voladores coincidiran amb altres alumnes i amb professors que els ajudaran a conèixer millor els valors de les empreses familiars, el veritable significar de la motxilla a la vida i, sobretot, un gran secret molt ben guardat que els convertirà en protagonistes inesperats del futur de la seva empresa familiar». 

El llibre ha sigut publicat per l’Editorial Mediterrània, tant en castellà com en català, i pot adquirir-se a la pàgina web de la mateixa editorial.