Adreça: Travessera de Gràcia 15, Entl 2ª – Barcelona / Correu: info@fb-solutions.es   / Telèfon: 93 467 21 59

Family Business Solutions Consultoría de Empresa Familiar

Formació per empreses familiars

Formació per empreses familiars

Els programes formatius a mida (In Company) són clau per la capacitació i la professionalització de l’empresa familiar. La formació contínua permet treballar i desenvolupar les competències personals i professionals d’aquells membres de la família empresària i dels treballadors de l’empresa familiar que ho necessitin per exercir correctament el seu rol.

A Family Business Solutions dissenyem els nostres programes formatius segons les necessitats dels professionals clau de l’empresa familiar i dels membres de la família empresària. A partir de la detecció del propi estil de comportament, treballem les fortaleses, les febleses crítiques, els motivadors i els temors de cada professional, d’una forma professionalitzada i amb un enfocament sistèmic.

A Family Business Solutions oferim formació a mida i personalitzada per directius d’empreses familiars i membres de famílies empresàries. Aquest acompanyament formatiu s’orienta a la construcció d’equips d’alt rendiment i a la millora de les pròpies habilitats directives.

Formació per construir equips d’alt rendiment i per millorar les habilitats directives

Oferim cursos a mida, amb un acompanyament personalitzat i enfocat a cobrir les necessitats individuals de cada família i empresa, amb l’objectiu de donar resposta a dos grans necessitats:

Construir equips d’alt rendiment

En petits grups, treballem aspectes imprescindibles per millorar l’eficàcia i les relacions dels equips, com els estils de comportament i els perfils DISC, el compliment de tasques, l’obtenció de resultats o la comunicació amb la resta de companys.

El resultat serà una millora de la qualitat de les relacions entre els diferents membres de l’equip i de l’ambient laboral, que permetrà aconseguir un equip més cohesionat, motivat, productiu i eficaç.

Millorar les habilitats directives

Aquest programa s’orienta a potenciar les habilitats de gestió per desenvolupar els propis dots de lideratge i aquelles competències relacions imprescindibles per convertir-se en un bon líder.

Gràcies a aquesta formació, el professional millorarà la seva capacitat de gestió i direcció d’equips, alhora que adquirirà les eines necessàries per prevenir i resoldre conflictes.

En funció de les necessitats personals, es treballaran temàtiques com l’assertivitat, els estils de comunicació, l’empatia, els nivells d’escolta, els tipus de feed-back i/o la confiança.

Solucions

  • Formació especialitzada en empreses familiars
  • Disseny de programes formatius a mida (In Company)
  • Acompanyament personalitzat pel desenvolupament de les competències personals
  • Cursos per millorar habilitats clau: comunicació, lideratge i gestió d’equips

Contacte

Consulta gratuïta: Responem en menys de 24 hores