Adreça: Travessera de Gràcia 15, Entl 2ª – Barcelona / Correu: info@fb-solutions.es   / Telèfon: 93 467 21 59

Family Business Solutions Consultoría de Empresa Familiar

Assessorament legal i fiscal

Assessorament legal i fiscal

L’experiència ens demostra que comptar amb un equip d’advocats d’empresa familiar que proporcioni un bon assessorament legal i una òptima planificació fiscal és clau pel futur del negoci. Ens consta que aquest és un dels principals motius de preocupació de les famílies empresàries, especialment pel grau de desconeixement del tema i per les implicacions que té en l’àmbit familiar i empresarial.

Volem recalcar la importància de l’assessorament legal i fiscal a les empreses familiars durant la planificació del relleu generacional, per preveure amb temps l’organització futura de la societat a través d’un Protocol familiar o altres pactes, com els Pactes de família o els Pactes Successoris a Catalunya, així com el possible impacte fiscal de successions, donacions i altres transmissions patrimonials.

A més a més, existeixen determinats processos i operacions, com són les fusions i les adquisicions, la planificació tributària i l’optimització fiscal, les reestructuracions societàries i patrimonials o la regulació dels òrgans de govern, entre altres, que per dur-se a terme requereixen la participació d’un advocat d’empresa familiar que comprengui les particularitats d’aquests negocis i que, a més d’un empresa i d’un patrimoni, també està en joc la família.

El nostre equip d’advocats d’empresa familiar està íntegrament especialitzat en orientar a famílies empresàries en aquestes qüestions. Això ens permet oferir-vos un assessorament jurídic i tributari global, tant en àmbits que afecten l’empresa i al patrimoni familiar, com a la relació de la família amb l’empresa i entre els seus membres.

Així com en altres camps la família empresària acostuma a ser autosuficient, en l’àmbit legal i fiscal, amb lleis molt canviants i no sempre de fàcil interpretació, la col·laboració d’un equip de consultors i advocats d’empresa familiar coneixedors de les últimes novetats en aquestes matèries és sinònim de tranquil·litat i forts estalvis. 

A Family Business Solutions assessorem i orientem a la família empresària en aquelles qüestions legals i fiscals que la preocupen. En el moment del relleu generacional, realitzem un estudi fiscal i l’ajudem a planificar el procés i a anticipar els efectes de futures successions, donacions i transmissions patrimonials. També l’ajudem a definir la millor estructura societària i patrimonial, la que minimitza riscos empresarials i, sempre dins de la legalitat vigent, la que millor optimitza la seva posició fiscal. 

Solucions

  • Assessorament legal
  • Reestructuracions societàries i patrimonials
  • Optimització fiscal
  • Impost de Successions i Donacions

Contacte

Consulta gratuïta: Responem en menys de 24 hores